10 Eylül 2014 Çarşamba

Uluslararası Lions Blog Sayfası'ndan / From Lions Clubs International's Blog

Izmir Turk Cyber Lions Club / İzmir Türk Siber Lions Kulübü'müz 10 Eylül 2014 tarihinde 3. defa Uluslararası Lions'un Facebook sayfasında yer aldı. 
Izmir Turk Cyber Lions Club bu defa Uluslararası Lions'un Blog'unda yer aldı. Uluslararası Lions 10 Eylül tarihinde Kulübümüzün gençlik çalışmaları kapsamında çevre temalı yaratıcılık çalışmaları hakkında bir Blog yazı yayınladı ve tüm Dünya Lionları ile paylaştı
Bunu Facebook'ta,
"See how the Cyber Lions Club in Turkey is Engaging Our Youth as part of the Centennial Service Challenge / Türkiye'deki Siber Lions Kulübü (Lions'un) Yüzüncü Yılı Hedef Hizmet Çalışmaları'nın parçası olarak Gençliği nasıl Harekete Geçiriyor görün" ifadesi ile. paylaştı.
Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'ne Ağustos 2014 ayında gerçekleştirdiğimiz bu çalışmamıza Lions Blog'unda ve Facebook sayfalarında tekrar yer verdikleri için çok teşekkür ederiz.


*
Izmir Turk Cyber Lions Club appeared on Lions Clubs International's Blog on September 10th, 2014 with its "Days of Creativity" Activity.  
LCI also shared the news of the Blog article on its Facebook and Twitter pages.
Thank you very much Lions Clubs International for sharing our activity
*
Link/Bağlantı:


http://lionsclubs.org/blog/2014/09/10/lions-in-turkey-do-crafts-with-kids/